Forts. dag 2

Dag 2
Efter frukosten tog vi med vårt kaffe och gick ut på verandan och satt lite där i solen och bara pratade och mös. Helt plötsligt kom en ekorre fram till oss, den vågade inte komma närmre än 1 meter, men den stod och kollade på oss och vickade på sin nos. Den var jättesöt! Så jag sa till Karro att skynda sig och få upp kameran för att få en bild, men just när kameran var påväg upp så sprang ekorren iväg.
Vi gick en runda i Åhus och fy fan så fina hus där fanns. Vi skulle gå och titta på killarnas träning. Dem sa att det tog ungefär 15 - 20 minuter att komma till planen men för oss tog det minst en timme eftersom vi stannade hela tiden och kollade på alla husen.
Efter lunchen åkte alla som ville med till en vingård. Där berättade ett par om hur dem startat upp allting. Lite var intressant men överlag långtråkigt. Dem fick inte bjuda på vin så det blev ingen vinprovning, kan berätta att alla blev besvikna.
När vi kom tillbaka till hotellet så fick man fixa till sig snabbt för sedan var det lek som gällde. Man blev indelade i grupper lite hur som helst. Det blev 10 lag. På bordet hade alla 200 dollar som man skulle satsa om en grupp skulle klara sin uppgift eller inte. Vår grupp fick kasta freesbee (stavning?) i en håv. Jag lyckades sätta 2 av 3, inte illa. Vi klarade vår uppgift lysande, sen gick allt åt pipan.
Efter leken blev det grill. Gott som fan med en läcker efterrätt, cheesecake, MUMS!
Mot kvällen satte vi oss i lobbyn, tog ett glas vin och spelade lite kort. När vi druckit upp gick vi ut på den mörka bryggan, där fanns lampor som lös upp jätte mysigt, och tog lite luft bara.
Sedan gick vi hem och sov...

Dag 3
Vaknar och käkar frukost. Vi packar ihop och checkar ut. Fick ställa våra väskor i villorna som tur var. Vi gick och lade oss på stranden. Forts.följer...

Ciao ♥

Kommentarer
Postat av: Karolina

Haha I know, men en söt än ;) hahahaInget spec, tvätta snart, är sugen på att komma till er ikväll, men får se om det blir idag eller imorrn=)

Sj då?

2009-06-26 @ 11:29:01
URL: http://karrolinab.blogg.se/
Postat av: Karolina

Haha ja jag får se sen vad jag känner för:P Ska fråga mannen nu vad han har för planer:P

2009-06-26 @ 13:33:20
URL: http://karrolinab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0