Bomullsbröllop

Idag har vi varit gifta ett helt år. Helt sjukt. Det känns inte som det har gått sån lång tid. Borde gå ut och käka lite.
Ska snart till Malmö och lämna Bella till farmor.

Ciao ♥

Vaxning

Nu har jag precis vaxat mig lite.. härligt. Nu slipper jag gå med långa byxor =) tihihi
Hoppas bara att det håller sig varmt nu också.
Idag när jag vaxade så gjorde det knappt ont alls.. konstigt faktiskt. Brukar hålla på att dö men idag var det bara lite.. jaha?
Får försöka göra det lite bättre nästa gång, inte vara så slarvig. Men det är jobbigt på sig själv.

Ciao ♥

Jobbigt

Igår satt jag och letade en massa resor.. riktigt roligt. Ska fortsätta idag.
Inatt var Bella gnällig som fan. Har inte hänt sen hon var sjuk senast för någon månad sen. Så att vara tvungen att gå upp halv 3 mitt i natten var inte något jag såg fram emot. Gav henne välling och vatten.. tillslut somnade hon. 03.15 tror jag exakt.. sen tog det väl 2 sekunder för mig att somna igen.. hoppas nu fan inte att hon är så inatt igen.

Ciao ♥

Hejsan!

Idag ska vi passa Gabbi så Bella kommer få någon att leka med ikväll. Hoppas nu bara att hon är snäll och inte bölar hela kvällen. skulle vilja åka till entré.. kanske imorgon? Ska till Malmö imorgon. Planera lite inför Bellas kalas och så.
Hur vi ska göra.. när, var? Vilken mat? Hur mkt mat? Tårta.. hur många blir vi? Vilken dricka blir bäst?
Ska bli så kul så =) mohahahha.. älskar att planera. I alla fall så länge ingen förstör mina planer. Vill man att saker och ting ska bli rätt så borde man göra allting själv.. men det kan bli lite svårt ibland. Då är det bara att svälja sin envishet och lossa på tyglarna.
Det är jobbigt!

Ciao ♥

Hum

I lördes var vi hemma hos en av Z kompisar som fyllde år. Därefter åkte vi hem till "faster Sandra" och sov. Vaknade väldigt tidigt eftersom jag hade solen mitt i huvudet.
Åkte hem ganska tidigt, Z skulle träna. Blev pizza (grekisk sallad) till mat och sedan kom Fredde och Frida och hämtade Bella.
Så undra när Bella kommer hem idag?

Ciao ♥

Idag då?

Igår blev det ingen Malmö.
När Z kom hem från träningen så somnade han i soffan ganska snabbt och sedan tappade vi sugen helt enkelt. Så istället för att åka dit så bjöd vi hit lite folk och spelade poker. Kul var det =)
50:- för att vara med.. kom tvåa första gången.. sen andra gången vann Z så vi gick inte minus. Skönt det.
Idag ska vi nog till Malmö och jag har fått ännu ett klädpaket sålt på tradera. När jag kommer hem eller imorgon så ska jag nog lägga in lite mer kläder.

Ciao ♥

RSS 2.0